Voor degene die mij kennen, weten dat ik er even tussen uit geweest ben. Maar inmiddels weet ik dat ik masseren het allerleukste beroep van de wereld vindt, en ben ik terug.....per 1 september 2022.

Hoe stel je jezelf voor? Waarom ben ik de opleiding Sportmassage gaan volgen? Hoe onderscheidt je jezelf van andere masseurs? Dit zijn vragen van mijn kant. Mijzelf voorstellen is niet onbelangrijk. Je wilt toch graag weten bij wie je terecht komt.

Past deze persoon bij, spreekt de website mij aan - dat zijn jullie vragen.

Heel lang heb ik niet geweten wat ik wilde worden als ik groot zou zijn, wat nu echt bij mij past qua werk. Ik ben jarenlang van de ene baan in de andere baan gerold. Eigenlijk werkte ik altijd in het eerste jaar met veel plezier, en dan was het toch niet dat wat ik ervan verwachtte. Ging na verloop van tijd niet altijd even blij naar huis. En thuis, ja daar wachtte mijn gezin en het huishouden op me. Natuurlijk wilde ik ook sporten en tijd doorbrengen met mijn vrienden en ‘leuke’ dingen doen buitenshuis. Je kent dat wel, alle ballen in de lucht houden. En ergens ging dat mis. Ik voelde dat al wel aankomen, maar erkennen, dat is een ander ding. Dus maar weer een andere baan zoeken. Totdat ik voelde dat ik het anders moest aanpakken. Een opleiding volgen in ‘iets’ wat ik leuk vind, waar ik blij van word, iets wat ik lang kan volhouden. Mensen helpen, mensen met een goed gevoel de deur uit laat gaan, werken met mijn handen! En dat is de opleiding Sportmassage geworden. Waarom sportmassage? Ik hou van sporten (hardlopen, fietsen, volgen van groepslessen bij een sportschool, veldhockey, wandelen {4-daagse diverse malen uitgelopen} en paardrijden). Het past bij mij, het voelt goed voor mij. En als het goed is voor mij, dan werkt dat door bij jou.

Ik ben opgegroeid in Beek, en woon al jaren in Nijmegen. Als ik de Waalbrug zie, ben ik thuis. Inmiddels wonen wij (mijn man, ik en onze jongste dochter, de oudste dochter is inmiddels op kamers gaan wonen in Nijmegen) in Lent. Zij waren mij proefpersonen op wie ik het masseren moest leren. Dat was soms minder aangenaam en een beetje saai voor hen, maar tegenwoordig vragen ze om een massage 😊. Inmiddels heb ik een eigen praktijk met wachtruimte aan huis. Sporten is belangrijk voor mij. En, doordat ook ik, wel eens een blessure heb opgelopen, weet ik vaak wel, hoe jij je kunt voelen. Wandelen doe ik/we iedere dag met de honden. Op een andere manier met mijn handen werken is creatief bezig zijn; breien, klussen in en om het huis en tuinieren. En wat ik echt heb moeten leren is... doseren. Af en toe gewoon op de bank gaan zitten met een boek of tijdschrift. Heerlijk ontspannen!

Ik ben ervan overtuigd dat indien je goed voor jezelf zorgt, en je jezelf gunt om gemasseerd te worden, dit veel lichamelijke klachten (nu en in de toekomst) kan voorkomen. Zonder zweverig te worden, masseer ik vaak intuïtief. Ik masseer op een no-nonsens-manier, OerHollands en zonder poespas. De ene keer masseer ik in stilte en soms kletsen we gezellig een eind weg.

Sinds november 2014 ben ik gediplomeerd sportmasseur bij het NGS. Naast de sportmassage bied ik ook ontspanningsmassage en rug-nek-schouder massage aan. Triggerpoint massage, bindweefselmassage, voetmassage, cupping en elastisch taping pas ik, indien nodig, toe.

#massagepraktijk-lent #massagelent #massagenijmegennoord #ontspannendemassagelent #ontspannendemassagenijmegen #ontspannendemassagenijmegennoord #sportmassagelent #sportmassagenijmegen #sportmassagenijmegennoord